rysningar

ååh! jag får rysningar av att titta på alla bilderna. Så jälva många minnen! Gud. Jag saknar mina tjejer! Jag måste verkligen skärpa mig! Vi måste måste måste ses oftare. Det gör ont och känns bra på samma gång när man tittar tillbaka på alla kvällarna. Vi har haft så sjukt jälva roligt. Och det saknar jag! SÅ mycket! Nu ska jag ta tag i detta. Styra.. Ví måste samlas hemma hos mig, sminka oss.. dricka vin.. sminka oss mera.. fixa håren .. dicka mera vin. Behöva gå men inte göra det.. Komma seeent ut.. någon timme innan stängning. åhh. nu måste vi styra.

true love is endless

                  

söka jobb

Nu var det ett tag sedan sist. ja, det blir ju lätt så. Hm,.. får se nu? Ja. Det var bannemig en vecka sedan sist!


Till och börja med. Middagen i fredags blev inställd. Solveig åkte på vinterkräksjukan :/ Inte så nice. Istället så åkte jag själv till M på eftermiddagen och vi åt middag o drack lite vin. Jag hade väldigt ont i kroppen och i huvudet. Kände mig trött och dåsig. Ändå bestämde vi oss för att åka upp till centrum, GC en sväng. Träffa lite folk o dricka lite mera vin. Blev inte särskillt långvariga. Jag mådde sämre med tiden satsäga så vid stängning (kl 1) åkte vi hem och la oss. Hela lördagen mådde jag jätte dåligt. Mådde illa o massa jobbiga saker. Vi tog tempen, Ingen feber för min del. Mika tog också tempen.. han hade feber. Det var jobbigt. Det var ju JAG som var sjuk! Lördagkvällen jobbade mika litegranna så jag låg hemma där i soffan o halvsov/ halv tittade på tv. Mådde inte alls bra.. Söndag blev bättre för både mig o mika men på måndagen åkte mika på feber på rikigt och fick åka hem från jobbet på dagen. Det var synd. Speciellt eftersom att jag jobbade kväll och var tvungen att åka hem.

Måndagkväll på jobbet. TV 4 var gästerna och temat var robinson! Det var roligt. Dom hade "körslaget" och vi var dommare. Fick stå på scen inför 200 pers. Jag hade typ blåsor på händerna efter den kvällen. Öppnade ungefär 50 st vinflaskor på raken. ajaj.. Tis, ons var det jobba dag som gällde. Det var länge sen. Roligt att träffa dag personalen. Igår jobbade jag från 8 till 19. Jag är fortfarande trött. Alltså, jobbade till nästan 1 mån kväll, 8-15 tis o 8-19 ons. Jag är inte van att gå upp 7 på morgonen. Det var typ ett halvår sedan sist :p

Igår efter jobbet kom jag iallafall hit igen (till m) o han höll på att laga middag! Åh jätte fina servetter av hjärtan hade han vikt! Cornflakes kyckling, pasta o grönpeppar sås blidde det. Och lite vin. Mm.. skönt att vara ledig! Efter middagen miggade vi ett tag innan vi lade oss, relativt tidigt.

Imorgon ska vi nog bjuda hem några hit tror jag. Vi är ju själva här tills på lördag. idag har jag skickat in 2 jobb ansökningar. Det känns bra o dåligt på samma gång.


01.44

är klockan och jag kom för exakt en kvart sedan innanför dörren. Har hunnit hänga av mig, tagit en rikigt snabb dusch och borstat tänderna. Trots en lyckad och relativt rolig kväll på jobbet, är jag allt annat än glad. Slutade försent för att hinna med sista tåget, vilket är as sämst. Krypa ner hos michael får man icke göra ikväll. Nej.. inte det.. Jag låter säkert som en gnälig liten patetisk skitunge, men det är så förbannat tråkigt och svårt att ligga själv i en säng när man har blivit så fruktansvärt bortskämd av något annat.. 

idag var det en magiker på jobbet. Det var iallafall roligt. Jag nästan grät av skratt. Det var alltså underhållning till gästerna. Och eftersom att vi alltid måste finnas tillhands, och inte kan springa runt i köket så "måste" vi också se på. Bra grej va?

Förutom att jobba har jag också hunnit med ett par andra grejer idag. Det var skönt att komma utanför dörren typ, första gången på hela veckan. Ställde klockan på 10.30 imorse. Var hemma hos Mika så för att hinna vakna, fixa mig o ta mig till bålsta innan kl 1 så var det behövligt. Mötte upp Linda för en lunch på Café Valhall. Sallad..mm.. Det var uuur trevligt att umgås lite med henne, snacka lite skit o planera lite skojsiga saker för kommande.... ;) Efter lunchen körde den snälla ungen mig till Statiol där Andrea gjorde naglar på mig. Ja, på salongen på gymmet alltså. Inte på Statoil. Första gången i livet som jag har sånadär gelenaglar och det känns helskumt! Känner mig helt handikappad!  Men ack så vacker ;)

Imorn ska mamma o peder hem till mika o äta middag o spela spel. Det ska bli skoj. Jag åker nog tidigare dock. Kan inte hålla mig borta tills 7. Och så måste jag nog välkommna gästerna ;)

Nej.. jag måste sova.. eller söka jobb.. eller sova? Söka jobb?? Jag vet inte.. Vi ses! Godnatt POK!!




Söta tjejen o jag på nyår!


Rubrik

Hur lätt är det att blogga varje dag? Ska man ha något nytt att berätta om, vaaarje dag?

Om man ska hålla sig uppdaterad så får man nog nöja sig med att berätta något halvdant. Ja, något ganska sådär ointressant..

Tisdag, och fortfarande ledig. Ledig tills torsdag. Skönt. Och dötrisst. Jag får ju vara hos Mika iallafall. Men han jobbar ju om dagarna.. o så sitter jag här. Vid datorn och har ¨jätte roooligt.. Icke. Kanske börjar jag plugga. Kanske ringer jag komvux idag och skriver in mig på ett par kurser. Men isåfall i kungsängen. Får man gå på komvux i kungsängen om man bor i Bålsta? Skulle knappast tro det.. Men jag är ju här.. hela tiden, typ.. så i bålsta kan jag ju inte gå.. o dessutom väntar vi ju på lägenhet här i k-s så det skulle ju bli jobbigt om vi ska flytta om några månader..  Söka nytt jobb,. det är väl en förövrigt bra idé.




Och maten blev lyckad..

men inte lika bra som sist! Förra gången var den dubbelt så god och dubbelt så stark. Jo. Men idag var det små barn som skulle äta. Så det så. Måste erkänna mig en aning nervös under själva tilllagningen. FÅR inte misslyckas. Får inte, får inte, får inte.

Nejdå. Det är ju bara släkten ;)

Nu sitter vi hemma hos mika och lyssnar på musik,. typ.. Vi har bestämt oss för att stanna här ikväll.. (i kungsängen) tänkte bege oss till bålsta tidigare för att träffa girlsen men klockan tickar. Dessutom fyller Hanna 22 imorn så det blir fika på sängen, vid... 10 bläcket kanske?

Mange o Sara kommer dock förbi om ett tag så mina tidigare nämnda välförtjänta glas vin blir iallafall av....



haha, och ett gott sällskap såklart!



Pasta a la jen o mika:

Hacka röd, gul och vitlök. Fräs i smör. Krydda med salt, vitpeppar, chilipeppar, paprikapeppar och lite cayenne peppar..  
Skiva och fräs championer och chilipaprika. Lägg allt i en stor stekpanna/gryta.  Tillsätt matladningsgrädde, lite vatten och svampbulljiong. Krydda mer med överstående kryddor + curry och basilika. (gärna färsk) Tillsätt samba olek.  smaka av..

Skär och stek kyckling fileer och kocka pasta. (GÄRNA PENNE)
Lägg kyckligen i såsen, vrid upp värmen, till sätt lite maizena redning.. låt koka upp.. smaka av..  När pastan är klar och resten av "såsen/grytan" är klar, - blanda allt i en stor kastrull, så blir det krämigt och gott! 

ja, typ något sånt är det iallafall.. Det är lite inprovisation som gäller men bara att smaka av efterhand så känner ni väl om det är gott eller ej!
Men tro mig, lyckas ni, KOMMER det att vara smaaasken!

Snart är det dags!

Hejhej hallå! Jag har just stigit ur duschen och håller förtillfället på med maken. Om sisådär en timme är det dags att bege sig till k-sängen.

Jag har nog lite brottom?

Ehh.... jaa jag ska ju vara där kl 4!! :O Seeyou!!


Ännu en natt

En hel natt, en hel dag och en hel natt till alldeles ensam. Ingen Michael. Det är sååå tråkigt att sova själv. Att vara själv om kvällarna. Man brukar säga att det är underskattat att sova i sin egen säng. Det är inte sant. Det är överskattat. Jag skulle mycket hellre ligga i sängen hemma hos Mika. Brevid en varm o go kropp. Imorgon så....

Nu är det snart nattsinattsi som gäller för min del iallafall. Kom hem från jobbet för sisådär 1, snart 1 och en halv timme sedan och som sagt var jag trött redan innan jag började. Var iallafall skoj som vanligt på jobbet, men en massa trevlig personal och härliga gäster. Känns såååå inte alls bra att jag måste fixa ett nytt jobb. Måste ha råd att flytta. Jag och mika har skickat 3 st intrsseanmälningar nu, på ett par olika lägenheter i k-sängen. Hoppas på napp. Hoppas också på nytt jobb.. men ändå inte.. åh.. jälva finanskris!!!


keep it up!

Idag är jag så trött att jag nästan dör. Och så ska man jobba. Ja. Jobba.. 19.00. Då är det dags. Aronsborg. 100 tals gäster. Mat, vin, servering... kaffe, plocka.. suck. Idag är jag trött. Så trött att jag nästan dör.

Somnade inte fören halv 4 tiden och det var ju inte så bra. Klockan ringde 12 och det blev frulle och sminkning innan Linda kom strax efter 1. :) Det var super mysigt att träffas, sitta o snacka lite skit bara o sådär. Blir allt för sällan tyvärr. Åkte ner till centrum vid halv 4, träffade Leyla en sväng (super roligt!!) o sen kom Emsi också :) Lämnade in mikas armband som var för stort och sen virrade vi bara runt. Tjejerna ska mysa ikväll.. käka pizza och chips o mysa.. åh det känns jobbigt. Ja, Jennilee måste jobba.. måste måste måste..

Imorgon är det lördag och jag ska hem till  mika på dagen någongång. Laga mat till 12 personer ska jag göra! Hur ska det gå? Jag kan väl inte laga mat? Hela släkten, (på mikas pappas sida) ska äta min och mikas, egenpåkommna pasta! Ja, tammetusan! Hoppas det smakar ;) På kvällen blir det några välförtjänta glas vin. Mmm.. Och ett gott umgänge :) Lite spel kanske? Våghals! Jamenvisst!

Nej, jag måste få i mig lite käk, byta om o sen är det väl snart dags. Ha en jälva rolig fredag! Ha roligt från mig också.. ja, hälsa vetja!

okejdå.

Inte ska jag lämna natten så tunn på information.. Lite kan jag väl berätta för er, om hur livet lever idag. Det var ju trots allt över ett halv år sedan sist! Och jag behöver prata av mig! Det kan ni tro ;) 

Nedan är en bild på mig i Fuerteventura, en av spaniens kanarieöar. Dit tog jag och Michael en sista minuten den 15 december. Det var ett bra impulsivt val vi gjorde där! Det behövde Inte ångra en sekund :) Hade det huuuuur bra som helst och det var så mysigt och härligt och underbart och allt ni bara kan tänka er! Fast vad annars kan första utlandssemestern med pojkvännen vara?  Iallafall.. 

Ja, varför inte börja ungefär då.. Jag menar om jag ska berätta allt som hänt de senaste typ 7 månaderna kommer ni nog dels dööö av tristeess och desutom kommer jag att få sitta här hela natten.. Och klockan är ju redan 02.09.. 

Eftersom att vi var borta i en vecka så kom vi hem den 22 dec. Två dagar innan självaste Julafton! Hem, packa upp, tvätta. äta, sova för att sedan åka till Mika dagen därpå. Klä granen, pyssla, mysa, äta julmat, sova.. Klockan ringer, och VIPS! Det är dags.. Julafton. Fixa dona, slå in julklappar. Vi är hemma hos Michael på dagen. Släkt och vänner. Julmat, godis, fika och spel. Och så julklappsutdelning såklart. Av M fick jag en,... vad säger man? Vi ska åka till uppsala och rida islandshästar!! Åh, det ska bli suuuper mysigt och kan ni tänka er att Mika ska hoppa upp på en häst och rida med mig! Det kunde jag aldrig gissa! Det kommer bli jätte roligt och ni kan förvänta er ett par härliga bilder :) Av mig fick han ett silverarmband som är graverat. "I love thee"   ( Jag älskar dig, På "shakespeare" gamal engelska) och "13/05-08" på baksidan, (vårat datum). Efter middagen hemma hos mika körde Göran oss hem till Moster där vi firade resten av Dagen. En till Julklappsutdelning, lite dessert och lite vin.

Ehh.. det känns som om det här blir lite,.. vad säger man.. ingående för att vara första inlägget på en hel evighet.. men jag sa ju, jag behöver prata av mig!

Strunt i små detaljer just nu istället va?

I tisdags firade jag och Michael 8 månader. Käkade god mat och drack gott vin. Idag jobbade jag första gången på typ en och en halv månad. JULLOV, jaaaatack! ;) För er som inte vet så jobbar jag på Aronsborg konferenshotell i restaurangen. Det är super roligt, för det allra mesta. Idag var det extra roligt, för att jag fick träffa alla jag inte sett på länge.. och extra jobbigt.. för att jag var tvungen att åka från Michael.. så vi  kommer inte ses fören på lördag.. :( o så var det ju tråkigt att inte Leyla jobbade heller, (En nyfunnen, väldigt bra vän och jobbarkamrat)..

Nej nu tammetusan, som är mitt nya tabu ord.. :$ Nu har jag tråkat ut er nog. Hoppas att ni orkar läsa trots att det blev massa babbel,... men ni förstår säkert ;) Och så hörs vi, så ofta som möjligt hoppas jag! Takecare, verybig love ;) / Jen




Att börja blogga...

igen...

Det handlar om att bestämma sig. Bestämma sig för att börja blogga. Bestämma sig för att ta den tiden. Tiden för att blogga. Ska försöka hålla igång nu iallafall!

Åh, satt och funderade precis.. Ska jag göra det? Ska jag inte göra det? Ska jag göra en ny blogg? Eller ska jag använda min gamla blogg? Men nu så. Den gamla bloggen. Åter igen uppdaterat! Alla gamla inlägg raderade dock. Det är ju trots allt förflutet. Ja, det mesta iallafall. Ska jag börja blogga igen får det vara om nuet. Och om framtiden då..

RSS 2.0