Dålig på att blogga?

jo, men det är ju så. Det är faktiskt inte alltid det roligaste i världen.
Iallafall. Nu är jag hemma i bålsta. Ensammen. Eller nej. Mamma o Peder är ju här. Lagar mat för fullt. Som vanligt får jag stress äta när jag ska jobba kväll. Börjar om en halvtimme. Ska åka här i från om en kvart o har inte ens börjat äta ännu. Hmm..

Ja, alltså jobbar jag ikväll. Första gången på typ 2 veckor. Inte alls bra. Inte inte inte.

Imorn ska vi fira emma som har fyllt 20 :D Så jälva mycket grattis o vi ska ha så jävla roligt! :) det har vi alltid! :)

skriver mer sen..nu är det mat.. :)

pusssss o kram

hjärtat

ja, 2 år den 11/2 :) <3


Helgens bravader

ja, en rikigt långhelg har det blivit för mig! Jo, jag är ju typ nästan arbetslös så det är lov hela veckan ;) Det är ju inte helt fel! Eller??? :/

Har blivit en massa vin drickande dock. 3 dagar i rad. Och det är ju inte helt okej. Har latjat i stinsen med Leyla, ätit god mat o utklassat mamma och peder i chicago. Jag har även haft en underbar vinkväll med älsklingstjejerna hos maddo! Mika kom till maddo senare på kvällen, så vi fick sova ihop iallafall. Och det var as nice. Åkte hem i torsdags o träffade inte han fören lördag kväll, så ni kan ju tänka er! :p En heeeeel great helg. Helt klart!

Imorgon ska jag till tandläkaren o borra. Jag tror det iallafall. Ska ringa o fråga. Jag är rädd.

Sen ska jag söka jobb.. mera..

Gun ringde mig här om dagen ( Hovmästaren)

- Kan du jobba nästa lördag?
- Den 14?
- Ja
- Alla hjärtansdag??
- ja...
- Alla hjärtans dag Gun? Kväll?
- ja..*skattar*
- Nej, absolut inte!


förskyld

I söndags morse vaknade jag upp med en hemsk känsla av att en förskylning är på väg. Ingen snorig, rinnig förskylning, utan en trorr. Torr, kliig (HUR fan stavas det?!) (K-l-i-j-i-g) hostig och hes förskylning. Jobbigt värre. Min hals klias sönder innifrån och jag kan nästan svära att hostan snart bryter ut. Jälvar också. Då måste man till läkarn. Igen. Det sitter ju fint. Dem tror redan att jag missbrukar den där jälva medicinen. Några flaskor per år, det är väl ingenting? Eller? 

Är hemma hos mika. Väntar på att han ska komma hem så han kan läsa mr tom för mig! ;) O sen ska vi se på julkalendrar. Mysteriet på greveholm, Trolltider och jul i kapernaum har mika lånat från hans kusin. JATACK! Han är o jobbar så förmiddagen har jag spenderat med Hanna. Hans äldre syster. Vi har tittat på tv o ätit amerikanska pannkakor. Myspysigt!!  

När man ändå håller på..

ja, duktig har jag varit med bloggandet nu. Minsann! Söndag. Jag är hemma hos mammsen. Men inte sålänge till. Inte en söndag kväll. Nej. Blir nog mika. Kan inte hålla mig. Dumma dumma ;). Åkte därifrån imorse. Shannon fyller nämligen 14 år idag! meega mycket grattis till min jätte stora kusin! <3. Strax innan det var dags att åka därifrån idag raddade vi upp oss framför spegeln. Kusinerna,.. Cameron, Shannon, Denice och jag. Och vet  ni vad? Jag är älst, och kortast. Denice näst älst och näst korstat. Cam, yngst och längst! Hm. Man känner sig bra liten då.

Efter kalaset för Shan åkte jag o mamma o tittade på vildsvinen! Jag har aldrig sett dom sådära. Det var coolt! Dom ser ur som björnar nästan.. :p

Och så några ord om helgen då. I fredags var vi själva hemma hos mika.  Jag o mika handlade mat o alkohol. Lagade tacos, åt o bjöd sedan över Elias och Virpan. Vi vinade och spelade spel. Trevligt. Ni vet, Killkväll ;) Jag och boysen. Hm jahaja! Vaknade lördag morgon med huvudvärk ggr 10. Ajaj.. För mycket vin. Men det stoppar väl ingen superkvinna? ;p Myste framför ET på dagen o åkte till bålsta på eftermiddag/kvällen. Åt en goood middag hemma hos pappa med syster o han. Sen drog vi ner o bowla på bålstas nya ställe. Det var kalas trevligt! Mika vann. Jag kom typ delad sist. haha. En strike iallafall! Efter bowlingen åkte jag o mika till sportbaren o röjde lite! Det var jätte trevligt o så var ju mina tjejer där. Åh vad jag njöt!

RSS 2.0