åh jag är lycklig!!

Nu var det visst 3 veckor sedan jag bloggade sist. Inte alls ok. Ska verkligen försöka bättra mig. Var ju trots allt därför jag drog upp det här med bloggandet igen. Är dessvärre rädd att det inte kommer bli så mycket bättre. Nej, inte än på ett tag iallafall. Det är nämligen rätt fullt upp nu, kommande veckor. O så vet vi ju inte när internet kommer igång?

Jo. Nu kommer nyheten!
Den första/andra maj, (fred,lörd) flyttar jag o mika ihop! En etta. 45kvm. Hjortronv. 9 i tibble (kungsängen). Det känns sjukt bra. Ska bli underbart att få bo ihop och det ska bli så roligt o skönt att flytta! Vi har varit på ikea och köpt en massa grejjer och nu ska jag ner i källaren här o rota fram lite behövliga prylar. Jobbar hela veckan sedan, (förutom fredag) så det är mycket som måste ordnas med innan. Gaaah!!! förstår ni om jag är nervöööööös..... pirrig i hela kroppen.

Jobbar iallafall på Kalmarsand nu också. Andra dagen idag. Det är rätt så kul. Jobbar oftast bara till fyra vilket innebär att jag fortfarande kommer ta kvällar på arons. :) Så det känns jätte bra.

I veckan fyllde josse år så vi firade henne i lördags. Det var super trevligt! Så kul att träffa tjejorna lite :) Nu är det bara A som det var en evighet sedan jag hängde lite med :p

nej, nu får dt vara nog!  Skriver snart igen... (kanske) :)

Blir det en flytt?

Sitter o kikar lite på vänner. Idag var min första dag på Kalmarsand. Jo, jag börjar jobba där. Men kommer att vara kvar på aronsborg som vanligt ändå :) Trivs alldeles för bra för att lägga ner det. O så som det ser ut nu kan jag absolut göra båda två! :)

Är ledig nu en vecka iallafall. På onsdag morgon åker vi till Norrland. Upp till faster o hennes mans hotell, silverhatten. Jag, Mika, pappa och kanske Denice. Ja, hon är oplanerad. O det är jag också. För jag har varken börjat tvätta eller packa. Det måste jag göra,.. typ nu.. I norrland blir det iallafall leva lite lyxliv, en vecka på hotellet med god mat och sköna sängar. Åka skidor o snöskoter, grilla på isen osv på dagarna. Njuta av det fina vädret. Sola.. mmmm... Träffa kusinerna o farmor o farfar! O så gammelmormor kanske?

Nu har iallafall jag ett spikat jobb o är ganska redo för att flytta. Vi har nämligen ett erbjudande sattsäga. 1 maj. Linnsans lägenhet i Kungsängen, tibble. Ska vi, ska vi inte? Mika skulle behöva ett sommarjobb dock.. Den 13onde maj har jag o mika btw ett år! Tiden går fort när man har roligt :) Men herrejävlar vilket underbart (snart) år vi har haft!

Nej, nu måste jag sätta igång. Tvätta tvätta.. Om några timmar kommer älsklingsmika o han har lovat mig en myskväll!!

Sen måste jag säga att jag saknar alla mina tjejer!! Vi måste ses?! Varför ses vi inte?  Lördag den 18onde? Vad sägs? Bokat? 

Nu är det vår

När vet man att ´nu är det vår´?
Jo. Det vet man när man kan ta av sig jackan utan att frysa. Gå timmars promenader i solen och "cheesa" (hur stavas det??) med ögonen utan att irritera sig på det. Men visst hade jag bra gärna velat bära ett par skjyssta glajor under dagens promenad. För att inte tala om igår. O så vet man att det är vår när man kan sitta på en inglasad balkong med levande ljus och dricka vin halva natten. För det var det vi gjorde igår. O så åt vi där ute också. Snacka om mysigt.

RSS 2.0