Och maten blev lyckad..

men inte lika bra som sist! Förra gången var den dubbelt så god och dubbelt så stark. Jo. Men idag var det små barn som skulle äta. Så det så. Måste erkänna mig en aning nervös under själva tilllagningen. FÅR inte misslyckas. Får inte, får inte, får inte.

Nejdå. Det är ju bara släkten ;)

Nu sitter vi hemma hos mika och lyssnar på musik,. typ.. Vi har bestämt oss för att stanna här ikväll.. (i kungsängen) tänkte bege oss till bålsta tidigare för att träffa girlsen men klockan tickar. Dessutom fyller Hanna 22 imorn så det blir fika på sängen, vid... 10 bläcket kanske?

Mange o Sara kommer dock förbi om ett tag så mina tidigare nämnda välförtjänta glas vin blir iallafall av....



haha, och ett gott sällskap såklart!



Pasta a la jen o mika:

Hacka röd, gul och vitlök. Fräs i smör. Krydda med salt, vitpeppar, chilipeppar, paprikapeppar och lite cayenne peppar..  
Skiva och fräs championer och chilipaprika. Lägg allt i en stor stekpanna/gryta.  Tillsätt matladningsgrädde, lite vatten och svampbulljiong. Krydda mer med överstående kryddor + curry och basilika. (gärna färsk) Tillsätt samba olek.  smaka av..

Skär och stek kyckling fileer och kocka pasta. (GÄRNA PENNE)
Lägg kyckligen i såsen, vrid upp värmen, till sätt lite maizena redning.. låt koka upp.. smaka av..  När pastan är klar och resten av "såsen/grytan" är klar, - blanda allt i en stor kastrull, så blir det krämigt och gott! 

ja, typ något sånt är det iallafall.. Det är lite inprovisation som gäller men bara att smaka av efterhand så känner ni väl om det är gott eller ej!
Men tro mig, lyckas ni, KOMMER det att vara smaaasken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0